Bucataria noastra moderna – cum imbinam utilul cu placutul?

detalii modele bucatarii germane 2019 poza 40
Lumina din bucataria noastra – cum pozitionam sursele de lumina in mod ideal?
September 18, 2019

bucatarii la comanda poza 41

Atunci cand ne gandim la casa noastra, cu totii ne imaginam un spatiu modern, placut, luminos. Sau poate unul cu tente rustice, care sa ne faca sa ne simtim ca la bunicii nostri acasa ? Ei bine, aici exista foarte multe variante. Insa daca liniile caselor noastre sunt supuse discutiei si gusturilor fiecaruia dintre noi, este foarte ca spatiul nostru trebuie sa fie unul dotat cu toate aplicatiile lumii moderne. De la aparatura moderna si pana la mobila moderna care este integrata in casa noastra, trebuie sa recunoastem ca vrem ca intreaga noastra casa sa fie comoda si relaxanta.
Fie ca este vorba despre un dormitor care sa aiba integrat si un spatiu pentru birou pliabil, despre o camera de zi perfect adaptata la tendintele moderne si la ceea ce ne poate usura viata, totul trebuie sa se plieze stilului nostru de viata.

Insa nu trebuie sa ne limitam ideile la spatiile de genul dormitorului sau al camerei de zi, deoarece avem nevoie de aparatura moderna in toate spatiile casei noastre. Si daca stam sa ne gandim la spatiul in care ne petrecem cea mai mare parte din timp, ajungem la concluzia inevitabila ca spatiul bucatariei, oricum ar fi el amenajat, trebuie sa contina toate aplicatiile moderne despre care discutam. Astfel o bucatarie care sa fie pe gustul nostru va trebuie sa beneficieze de dotari esentiale precum electrocasnice de ultima generatie, corpuri de mobila moderne, chiuvete perfect integrate in spatiu general al bucatariei noastre, dar si de spatii de depozitare care sa poata fi ascunse usor si sa fie practice in acelasi timp.
Daca ne gandim insa la cantitatea de eletrocasnice care este necesara intr-o bucatarie la comanda, ne dam repede seama ca vom avea nevoie de foarte multe prize, toate ascunse si amplasate in asa fel incat cei care intra in bucatarie sa fie in siguranta.

Bucatariile la comanda au insa un avantaj imediat asupra celor realizate dupa un model general : putem adapta spatiul la nevoile si cerintele noastre, putem alege unde sa pozitionam chiuveta sau un frigider, spre exemplu, si putem aplica acest principiu la toate obiectele din bucatarie. Pana la urma, o bucatarie moderna trebuie sa se adapteze nevoilor noastre, si nu noi spatiului disponibil.
De aceea, o bucatarie moderna sau o bucatarie realizata la comanda sunt cele mai bune optiuni, ele putand sa satisfaca si cerintele celor mai pretentiosi dintre noi si putand sa fie un spatiu relaxant in casa noastra, unde ne putem petrece timpul nu doar pregatind masa, ci si stand la un pahar de vin alaturi de prietenii nostri.