Despre Bau-For-Mat Kitchen Studio

Chiar daca cei mai multi oameni achizitioneaza mai mult de o bucatarie in cursul vietii, aceasta ramane o investitie pe viata!

 

Atunci cand ne gandim la spatiul bucatariei, ne gandim automat la locul unde se aduna intreaga familie, unde ne putem aduna cu totii si unde putem petrece timp de calitate in compania familiei sau a prietenilor.

Fie ca suntem pasionati de gatit sau pur si simplu ne place sa servim masa in bucatarie si sa ne simtim bine cu ei dragi, trebuie sa recunoastem ca spatiul bucatariei este unul pe care il utilizam zi de zi. Bau-For-Mat este solutia pentru dumneavoastra daca ceea ce va doriti este un spatiu comod, cu finisaje de calitate si cu un design deosebit, de care sa ne putem folosi o viata intreaga poate, totul "accesorizat" cu piese ce va pun la dispozitie tehnologie de cea mai buna calitate.

Fiind locul predilect de interactiune cotidiana intre membrii familiei moderne si chiar spatiul de primire a musafirilor incaperea in sine primeste din ce in ce mai multe conotatii functionale si estetice iar din aceasta cauza, Bau-For-Mat acorda atentie deosebita calitatii si design-ului produselor sale.

Mobilierul Bau-For-Mat este imbinarea perfecta intre sugerarea originii produselor si zona lor de adresabilitate, reusind sa comunice foarte bine in piata atributele esentiale ale brandului: calitate, design, materiale si finisaje deosebite.

Datorita traditiei de peste 80 de ani in productia de mobilier produsele noastre corespund celor mai inalte standarde de calitate, iar fiind produse in fabrici de renume din Germania va putem oferii o garantie de 5 ani. Liniile complete de aparate electrocasnice incorporabile oferite de Bosch, Siemens, Teka, Franke, Ariston, Gorenje, etc. deopotriva cu ultimele noutati in materie de accesorii de la firme de renume ca Hettich sau Blum, cresc fiabilitatea, functionalitatea si ergonomia mobilierului produs de Bau-For-Mat, compactand tot mai numeroase performante utilitare sub un design din ce in ce mai rafinat.

Accesoriile fac viata in bucatarie placuta iar gatitul o poveste frumoasa cu un final plin de savoare. Bau-For-Mat Bucatarii All Inclusive va ofera accesoriile de mobilier ce va ajuta sa clasificati si sa folositi usor toate lucrurile de care aveti nevoie in bucatarie: tacamuri, vesela, recipiente de gatit, instrumente de gatit, produse de curatat, produse pentru gatit etc.

Folosind solutiile tehnice si sistemele propuse de Bau-For-Mat va veti bucura ca aveti ordonate si la indemana toate lucrurile ce pot intra in dotarea unei bucatarii.

Diversitatea tipo-dimensionala mare, fronturile din PAL melaminat, MDF, sticla sau lemn masiv, in peste 180 de nuante, blaturile de lucru termorezistente de diferite grosimi si latimi (96 nuante) sunt atuurile pentru proiectarea unei bucatarii unice, personalizata, fie ea avangardista, moderna, clasica sau rustica.

Astfel va putem oferi solutii fantastice atat pentru bugete mici cat si pentru bugete consistente folosind piese unice pentru fiecare dintre cele 4 colectii: Cube130, Cucina Purista, Trend sau Country.

La Bau-For-Mat Bucatarii All Inclusive beneficiati de servicii personalizate pentru fiecare client in parte, de la consiliere in alegerea bucatariei perfecte si proiectare 3D color, pana la masuratori, transport si montaj, totul in maxim 30 de zile!

Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a va prezenta gama de solutii si produse ajutandu-va sa faceti cele mai bune alegeri pentru amenajarea bucatariei Dumneavoastra.

Call Now ButtonSuna Acum!