Bucatarii Moderne

In casele fiecaruia dintre noi exista un spatiu special, acel loc unde preferam sa ne adunam in fiecare seara alaturi de prieteni sau de familie si unde ne petrecem ore in sir la un pahar de vin, la o discutie interesanta sau pur si simplu unde savuram o masa gustoasa alaturi de cei dragi. Acest spatiu este, in mod clar, bucataria noastra. Insa cum sa definim bucataria moderna, cea pe care o folosim astazi, in comparatie cu imaginea bucatariei clasice, unde doar gospodinele aveau acces pentru prepararea meselor si unde foarte multi dintre noi ne strecuram doar pentru a lua o gustare sau o masa fugitiva ?
In prezent, spatiul bucatariei s-a extins atat ca si spatiu fizic si ca dimensiune in cadrul unei case obisnuite, dar si ca rol si scop in viata noastra si in modul in care privim acest loc. Astfel, am ajuns sa consideram bucataria locul in care ne strangem cu totii, dar si locul in care ne dorim sa ne petrecem orele libere pe care le avem atunci cand ajungem acasa de la locul de munca. Din punct de vedere al suprafetei ocupate in cadrul casei noastre, in ziua de astazi bucataria tinde sa fie in mod evident mai mare decat era acum cateva decenii, ajungand sa se extinda in interiorul suprafetei living-ului si chiar sa se confunde cu acest spatiu, ele avand o utilitate
din ce in ce mai similara.

Din cauza extinderii scopurilor in care este folosita bucataria moderna s-a ivit si nevoia de incorporare a unor elemente suplimentare in cadrul acestui spatiu ; daca pana recent o bucatarie era dotata strict cu aparatura functionala pentru gatit, in ultimii ani bucatariile moderne contin si elemente de tipul spatiilor speciale create pentru depozitarea diverselor lucruri din casa noastra sau cu spatii de sezut precum bancute sau scaune speciale. Scaunele sau bancutele pliabile sau incorporate in mobilierul de bucatarie nu sunt insa singurele elemente noi din cadrul unei bucatarii moderne, ele au venit insotite si de alte elemente caracteristice unui spatiu care sa ne faca sa ne simtim in largul nostru, precum elemente de iluminat sau corpuri de iluminat special create pentru a pune in valoare spatiul disponibil, blaturi ceramice sau din marmura, dar si din lemn sau din alte materiale sau electrocasnice de cea mai buna calitate care sa ne usureze viata de zi cu zi.

Bucataria moderna de vis reprezinta altceva pentru fiecare dintre noi, spatiul bucatariei fiind definit de cel care il proiecteaza, de aceea este foarte important sa ne stabilim tipul de linii pe care vrem sa il urmeze proiectul bucatariei noastre si pe care vrem sa il cream in casa noastra. Deoarece bucataria, asa cum este ea definita in prezent, va fi spatiul central al casei noastre, trebuie sa ne alegem doar elemente de calitate care sa intre in componenta acesteia. Electrocasnicele trebuie sa provina doar din linii de electrocasnice moderne si fiabile, blaturile de bucatarie trebuie sa fie si ele in perfect acord cu conceptele pe care vrem sa le introducem in caminul nostru, chiuvetele trebuie sa fie functionale, dar si placute din punct de vedere estetic, corpurile de iluminat trebuie sa ne faca sa ne simtim comod la intrarea in bucatarie, iar spatiile de sezut trebuie sa fie si ele comode si sa ne invite sa petrecem timpul alaturi de cei dragi.
Prin urmare, de ce sa nu ne cream bucataria moderna a visurilor noastre, cu linii curate, spatii deschise si elemente de calitate, exact asa cum ne dorim noi ? O bucatarie moderna realizata la comanda de catre o echipa profesionista este o alegere perfecta pentru aceia dintre noi care isi doresc o casa care sa devina cu adevarat un camin, un spatiu placut si cald.

Call Now ButtonSuna Acum!