Cea mai importanta masa a zilei sau un prilej de socializare ?

mcp495 497 01
#KitchenOfTheMonth – SEPTEMBRIE
September 19, 2019
Cum imbinam tehnologia cu traditia in cadrul bucatariei noastre moderne
Cum imbinam tehnologia cu traditia in cadrul bucatariei noastre moderne?
October 27, 2019

Cea mai importanta masa a zilei sau un prilej de socializare

Pentru multi dintre noi, trezitul dis-de-dimineata este o corvoada pe care ne-am dori sa o evitam cu orice pret, insa de care nu ne putem lipsi : fie ca trebuie sa ducem copiii la scoala, ca trebuie sa mergem la serviciu sau ca trebuie sa ne vedem de treburile zilnice, trezitul de dimineata este imperativ necesar in viata de adult a fiecaruia dintre noi.
Insa modul in care abordam trezitul de dimineata poate sa difere de la persoana la persoana si trebuie sa fim constienti ca fiecare dintre noi are o anumita rutina care ne ajuta sa ne trezim cu drag zi de zi : fie ca alegem sa ne savuram cafeaua incet sau ca alegem sa servim micul-dejun alaturi de cei dragi, trebuie sa recunoastem ca avem anumite obiceiuri care ne ajuta sa ne incepem ziua in mod placut.

Astfel , ce elemente esentiale exista in diminetile fiecaruia dintre noi ? Ce ne defineste dimineata si ne ajuta sa ne definim intreaga zi ? Cum facem fata fiecarei zile stresante si cum ne incarcam bateriile de dimineata ?
Alegem sa ne petrecem dimineata alaturi de cei dragi sau de familie, vrem sa fim singuri in fiecare dimineata pentru a ne pune ordine in ganduri sau preferam sa ne
concentram asupra obiectivelor pe care vrem sa le realizam in ziua cu pricina si sa ne incepem ziua in forta ? Pana la urma, fiecare dintre noi are un ritual pe care trebuie sa il urmeze dimineata si fara de care nu se simte bine, insa unde ne indeplinim aceste mici ritualuri ?

Spatiul inconjurator are un impact major asupra vietii naostre, asa cum a fost dovedit in nenumarate randuri, din mai multe puncte de vedere decat ne-am putea inchipui
chiar, avand o influenta mare prin elemente distincte precum :

– luminozitatea incaperilor in care ne desfasuram activitatea
– modul in care aceste incaperi sunt dispuse si cum sunt aranjate in ansamblul intregii case
– elementele de design ale incaperilor in sine.

Astfel, daca alegem sa ne petrecem dimineata intr-o bucatarie moderna sau intr-o bucatarie realizata dupa un model de bucatarie moderna care sa corespunda tendintelor anului 2019 dar si care sa ne faca sa ne simtim perfect inca de dimineata, intreaga zi va merge ca pe roate !

Call Now ButtonSuna Acum!