Trendurile anului in materie de bucatarii

Cum alegem culoarea perfecta pentru peretii bucatariei?
Cum alegem culoarea perfecta pentru peretii bucatariei?
April 22, 2020
Blatul de bucatarie - ce trebuie sa stii inainte de a lua o decizie
Blatul de bucatarie – ce trebuie sa stii inainte de a lua o decizie
May 7, 2020

Trendurile anului in materie de bucatarii

Anul 2020 aduce numeroase tendințe și în ceea ce privește modelele de bucătării. Astfel, pentru aceia dintre voi care își doresc o bucătărie modernă, această listă cu trenduri vă va fi foarte utilă în ceea ce privește obținerea unui design perfect de bucătărie, demn de anul 2020! Dacă și tu ai nevoie de puțin ajutor în ceea ce privește design-ul bucătăriei, ar fi bine să rămâi alături de noi!

Nu-ți fie teamă de culoare

De cele mai multe ori, foarte multe persoane se orientează către culori deschise în design-ul bucătăriei, considerând că astfel vor merge la sigur. Anul 2020 este anul marilor schimbări, așadar, dacă-ți dorești o bucătărie de actualitate, nu trebuie să-ți fie frică de culoare. Optează pentru diferite pete de culoare, iar bucătăria ta va arăta impecabil! De exemplu, dacă te simți foarte curajos, poți opta pentru o chiuvetă aurie (furnizorul nostru Alveus – www.alveus.si – are astfel de modele), care îți va transforma complet bucătăria într-una elegantă și atractivă. Cu toate acestea, nu uita să ții cont întotdeauna de propriile gusturi, pentru a te asigura că te vei simți minunat în bucătăria ta.

Bucătăriile închise la culoare nu s-au demodat, dimpotrivă

Dacă te numeri printre cei care își doreau o bucătărie cu mobilier închis la culoare, trebuie să știi că acest trend rămâne valabil și în anul 2020. Spre exemplu, poți combina verdele pădure, albastrul închis, griul sau negrul cu minunata culoare călduroasă a lemnului, acesta fiind un contrast puternic, dar impresionant, ce nu poate rămâne neobservat. Acest contrast a rămas în top mulți ani, iar anul 2020 îl va ajuta să rămână în viață. De asemenea, în ceea ce privește lemnul, lemnul de nuc este vedeta acestui an, fiind o alegere modernă și, totuși, elegantă. Nu uita să adaugi și alte elemente care să-ți trezească la viață bucătăria, așa cum am menționat mai sus.

Transformă clasica bucătărie albă

În cazul în care dorești să-ți renovezi bucătăria albă, clasică, nu este nevoie să renunți complet la toate elementele din bucătărie, pentru a putea obține o încăpere modernă, care impresionează. Tot ce trebuie să faci este să inserezi mici elemente colorate, care-ți vor transforma plictisitoarea bucătărie albă. Poți opta pentru un mozaic colorat ca backsplash (panou de protecție a peretelui din spatele chiuvetei și plitei), care va scoate în evidență mobilierul alb sau poți alege o chiuvetă colorată, menită să scoată din anonimat întreaga încăpere.

Alege un blat colorat

Blatul din bucătărie este foarte important, acesta ocupând o mare parte din suprafața acesteia. Astfel, pentru o bucătărie în trend, te poți orienta către un blat colorat, care să scoată din anonimat bucătăria. Dar dacă nu ai totuși curaj să alegi un blat de o culoare foarte intensă, poți opta pentru blatul cu aspect de marmură, o alegere ce nu se va demoda nici în cursul acestui an.

Electrocasnice deosebite

Electrocasnicele devin cu adevărat deosebite și fură toate privirile atunci când NU SUNT albe sau de culoarea inoxului. Pot fi intens colorate (cum îți sună un verde neon sau un roz-zmeură?) sau cu diverse modele. Orice bucătărie albă se va trezi imediat la viață dacă are integrat un aparat electrocasnic colorat: poate fi un simplu prăjitor de pâine, mixer sau blender, sau un frigider colorat de la SMEG sau Gorenje (Retro Collection, de exemplu).

Call Now ButtonSuna Acum!