Noul trend in bucatariile moderne – bucataria open-space

Bucatariile moderne si modelele de bucatarii moderne disponibile astazi
Bucatariile moderne si modelele de bucatarii moderne disponibile astazi
July 22, 2019
detalii modele bucatarii germane 2019 poza 40
Avantaje si dezavantaje ale bucatariilor moderne open space
August 16, 2019
detalii modele bucatarii germane 2019 poza 112

Pentru ca lumea moderna este intr-o continua evolutie si lucrurile tind sa se miste din ce in ce mai repede, este normal ca si caminul nostru sa devina un spatiu din ce in ce mai modern, cu linii din ce in ce mai curate si simple. Astfel, in prezent trendul este sa avem parte de o casa cu o arhitectura cursiva, usor de privit si e apreciat, unde spatiile de obicei desemnate pentru relaxare, gatit si servit masa se intrepatrund. De unde aceasta tendinta ? Simplu : avand parte de o viata de zi cu zi atat de complicata, ne dorim ca macar caminul nostru sa fie un loc spatios, usor de amenajat si usor de inteles.

Bucatariile de tip open space sunt un astfel de exemplu de spatiu placut, cursiv, usor de integrat in caminul nostru si ideale pentru aceia dintre noi care vor sa se bucure atat de prepararea unei mese, cat si de discutii placute cu prietenii sau invitatii si familia noastra.

Cu cat materialele si electrocasnicele dintr-o astfel de bucatarie moderna sunt mai placute si de inalta calitate, cu atat bucataria va crea o legatura armonioasa intre spatiul livingului si spatiul in care servim masa, ajutand astfel la cresterea calitatii aspectului casei noastre. Deoarece bucataria tinde sa devina centrul de interes vital al casei noastre, aceasta tinde sa se si deschida in timp. Prin aceasta deschidere intelegem o bucatarie moderna, conectata la spatiului casei noastre, fara sa mai fie un spatiu inchis si izolat. Bucatariile moderne se schimba astfel in concordanta cu noile trenduri, unde putem beneficia de discutii placute cu prietenii nostri, de contact vizual si de o conversatie placuta in fiecare zi.

Daca v-ati dorit mereu sa priviti emisiunea preferata in timp ce pregatiti masa, sa aveti acces la sistemul de sunet al casei si sa puteti avea bucataria la doar cativa pasi de living, atunci o astfel de bucatarie este alegerea ideala pentru dumneavoastra.

Bucatariile open space se bazeaza de modele de bucatarii moderne care sunt in concordanta cu mediul inconjurator, cu restul spatiilor casei, atat prin culorile si texturile folosite, cat si prin materialele care leaga vizual toate spatiile caminului nostru. Trendurile actuale includ folosirea de materiale precum lemn sau marmura, inclusiv in ceea ce priveste dulapurile de bucatarie, blaturile de bucatarie, dar si podelele sau spatiile de sezut.

Daca va doriti sa impartasiti mai multe momente placute cu cei dragi, sa puteti prepara o masa placuta in timp ce discutati despre evenimentele de peste zi, dar si sa beneficiati de aspectele estetice care tin de alegerea unui model de bucatarie moderna, atunci apelati la o astfel de bucatarie si cu siguranta toate cerintele dumneavoastra vor fi
indeplinite !

Call Now ButtonSuna Acum!