Crearea bucatariei perfecte – de la idee la practica

Bucatarii la Comanda Poza 78
Cum ne proiectam bucataria perfecta – intre modern si clasic
April 24, 2019
Bucatarii Germane 2019 Poza 17
Condimentati-va viata cu o bucatarie perfecta !
May 13, 2019

Bucatarii la Comanda Poza 5

Proiectarea unui spatiu este un proces foarte complex, care trebuie pornit de fiecare data de la zero si care trebuie inteles asa cum trebuie inainte de momentul in care alegem sa punem totul in practica.

De aceea, proiectarea unui spatiu este un proces care va trebui urmat alaturi de sau indrumat de catre o echipa de profesionisti, care ne vor ajuta sa ducem procesul in sine la bun sfarsit. O echipa de profesionist care a creat si va crea in viitor spatii de locuit va fi mereu de ajutor in proiectarea unui spatiu din cadrul caminului nostru, deoarece ei sunt cei care detin cunostingele de specialitate si cei care detin perspectiva asupra ideilor noastre. Pana la urma, nu orice idee este una care poate fi pusa in practica si nu orice cerinta poate fi realizata fara a fi adaptata in prealabil.

Proiectarea unei bucatarii, spre exemplu, este un proces la care ne vom inhama cel putin o data in viata, in cautarea casei perfecte si in cautarea realizarii unui camin ideal.

Caminul ideal este, intr-adevar, diferit in conceptia fiecaruia dintre noi, insa in fiecare perspectiva este prezenta inima caminului nostru, si anume spatiul bucatariei.

Bucataria este, pentru fiecare dintre noi, spatiul unde ne petrecem o mare perioada de timp atunci cand stam acasa.

Fie ca alegem sa pregatim masa celor dragi, ca alegem sa stam la un pahar de vin sau la o felie de prajitura alaturi de prieteni dragi noua, bucataria este cea care ne va gazdui.

Proiectarea unei bucatarii insa presupune foarte multe etape, fiecare dintre ele fiind la fel de importanta.

Aceste etape sunt, in ordine sau nu :

  • crearea unei idei principale, o viziune asupra unei bucatarii moderne sau rustice, asa cum vrem sa o vedem in practica;
  • alegerea corpurilor de bucatarie, a blaturilor sau a spatiilor de sezut pe care dorim sa le integram in bucataria noastra;
  • alegerea electrocasnicelor pe care dorim sa le avem in bucatarie si modul in care acestea vor fi integrate in spatiul bucatariei;
  • conceptul principal pe care vrem sa il punem in practica in bucataria noastra.

Cel mai des in ultima vreme sunt aduse modelele de bucatarii germane, din cauza designului lor modern si a practicalitatii lor crescute.

Bucatariile germane au de obicei un design mai degraba modern, si un concept care este usor de adaptat si de integrat in caminul fiecaruia dintre noi, prin urmare este usor de inteles de ce acestea au avut atat de multa priza la public. Asadar, de ce sa nu incercati si dumneavoastra sa integrati in caminul dumneavoastra un model de bucatarie germana plina de functionalitate si care sa va ajute in fiecare zi sa va simtiti excelent in casa dumneavoastra ?