Condimentati-va viata cu o bucatarie perfecta !

Bucatarii la Comanda Poza 5
Crearea bucatariei perfecte – de la idee la practica
May 13, 2019

Bucatarii Germane 2019 Poza 17

Inima oricarui camin este cu siguranta incaparea in care ne adunam cu totii, de la mic la mare, unde ne petrecem cel mai mult timpul si unde ne simtim cel mai bine. Fie ca discutam despre un spatiu mic, mediu sau mare ca si dimensiune, despre o camera de zi sau despre orice alta incapere, aceasta trebuie sa fie in primul ramd adaptata vietii noastre de zi cu zi, dar si sa fie pregatita pentru a primi oaspeti.

Prin urmare insa, trebuie sa ne adaptam cerintele pentru spatii realizate la comanda , pentru a fi siguri ca suntem multumiti de modul in care arata caminul nostru.

Daca o camera de zi vine automat “la pachet” cu spatii de sezut si iluminat adaptat pentru primirea oaspetilor, o bucatarie are mai rar parte de o organizare corespunzatoare pentru acest scop.

De fapt, organizarea spatiului unei bucatarii are ca si scop ultilitatea acesteia, insa nu toate modelele de bucatarii moderne sunt adaptate nevoilor pietei actuale si modului in care aceasta functioneaza. Organizarea bucatariei noastre trebuie sa fie impecabila : de la spatiile de sezut, la electrocasnicele de ultima generatie si pana la modul in care alegem sa ne depozitam lucrurile din cadrul bucatariei.

In ultima vreme, au devenit foarte populare spatiile de depozitare deschise, unde ne putem depozita condimentele folosite zilnic sau unde putem aseza diverse borcanase si cutii pe care vrem sa le avem la indemana, insa acest tip de spatii necesita o organizare suplimentara a spatiului nostru.

Daca ne dorim, spre exemplu, un raft pe care sa putem aranja numeroasele condimente pe care le achizitionam din diverse calatorii sau care ne transporta in calatorii culinare, trebuie sa ne asiguram ca ne alegem un model de bucatarie care permite incoporarea acestui tip de rafturi. Fie ca suntem pasionati de gatit sau ne dorim sa ne impresionam oaspetii, aranjarea la vedere a condimentelor noastre preferate este placuta si din punct de vedere estetic, nu doar functional.

Un model de bucatarie care sa poata sa contina atat electrocasnice de ultima generatie, dar si spatii de depozitat si spatii de asezat, precum bancute din lemn si scaune special amenajate, este deosebit de greu de gasit, deoarece de obicei acestea sunt centrate pe un singur scop : functionalitatea bucatariei.

De aceea, este important sa lucram cu o echipa specializata care sa poata sa puna viziunea noastra in practica, sa ne ofere apre exemplu un blat de bucatarie modern, un spatiu de sezut placut pentru familia noastra si o sursa de iluminat perfect adaptata cerintelor noastre. Pana la urma, bucataria noastra este locul unde ne vom petrece momentele de rexare, nu ?