Detaliile pentru amenajari bucatarii moderne

loc de stat jos 15 bucatarii moderne 2017 la comanda
Bucataria potrivita pentru dumneavoastra
March 10, 2018
solutie iluminat 28 bucatarii moderne 2017 la comanda
Incorporarea tehnologiei de ultima ora in casa noastra – cum se face?
March 10, 2018

Bucatarii Moderne 2017 la ComandaO casa ideala pentru fiecare dintre noi este o casa pe care o adaptam gusturilor noastre, stilului nostru de viata si nevoilor noastre zilnice, care sunt, in cazul fiecaruia dintre noi, unele foarte diverse. De fiecare data cand alegem un detaliu care va fi incorporat in cadrul casei noastre, alegem in mod involuntar un detaliu care ne va defini stilul de viata, modul in care estetica noastra va fi incadrata in caminul nostru si modul in care vom fi perceputi de catre cei din jurul nostru.
Asadar, cum ne putem asigura ca toate detaliile case noastre sunt mereu puse la punct si ca totul este perfect, asa cum ne dorim ?

Designul unei incaperi create in mod principal pentru a servi unui scop practic, functional, precum bucataria, este deosebit de dificil de realizat, pentru ca trebuie sa integram intr-un spatiu destinat familiei foarte multe elemente de ordin practic, care sa arate insa estetic si sa ne faca sa ne simtim bine in fiecare zi. In cadrul unei bucatarii moderne trebuie sa putem intreprinde mai multe activitati.
In bucataria ideala trebuie sa putem gati zilnic, fara sa ne temem ca am putea distruge ceva, sa ne primim familia si prietenii in serile in care vrem sa fim cu totii intr-un spatiu cald, dar si sa ne relaxam in fata unei cani de cafea proaspata dimineata.

De aceea, trebuie sa ne asiguram ca totul este pus la punct si ca toate detaliile sunt perfect aranjate. Pentru a ne asigura ca totul ramane asa cum ne-am imaginat initial si ca nimic nu este distrus, materialele din care alegem sa ne construim fiecare element al bucatariei trebuie sa fie foarte rezistente, de buna calitate si in mod sigur trebuie sa ne asiguram ca ele vor fi unele care vor rezista in timp. Pentru ca, de ce sa nu recunoastem, cand ne decoram casa vrem ca totul sa fie cat mai durabil posibil si vrem sa fie de foarte buna calitate. Asadar, un finisaj dintr-un material de proasta calitate, chiar daca va arata bine la inceput, nu va rezista in timp si va face ca intregul spatiu
sa arate ieftin si prost-conceput.

In cazul in care ne dorim sa concepem un spatiu cu tente moderne, avem nevoie de finisaje perfecte, de linii drepte perfect aliniate si de colaboratori care sa ne inteleaga dorintele in materie de design. Daca dorim sa incadram de exemplu un material modern in bucataria noastra, putem sa facem acest lucru cu ajutorul blaturilor de bucatarie, care trec adesea ne-remarcate in cadrul unei bucatarii, insa care reusesc sa defineasca spatiul bucatariei.
Bau-For-Mat va propune doua tipuri de blaturi pentru bucataria dumneavoastra, blaturi care in mod sigur ii vor satisface si pe cei mai pretentiosi dintre dumneavoastra si care poseda toate caracteristicile necesare pentru a transforma bucataria dumneavoastra intr-un spatiu modern si placut, in care sa va petrecti timpul.

Blatul melaminat termorezistent poate avea diferite texturi – care imita lemnul, piatra sau metalul, suprafata nefiind una neteda din cauza acestor texturi, este rezistent termic (pana la temperaturi de 180 grade Celsius), impermeabil, rezistent la zgarieturi usoare si pete.Se poate deteriora foarte usor in cazul unei utilizari neadecvate ( taieturi direct pe blat, lovituri puternice cu corpuri ascutite, foc direct pe suprafata blatului). Este disponibil in 43 de modele si 4 grosimi ( 16, 25, 40 si 105 mm).
Blatul de compozit (granit recompus – contine 93% sparturi de granit natural amestecat cu rasina poliesterica, cuart si pigmenti. Alte componente, in functie de sortiment, sunt sparturi de oglinda si sticla) are o suprafata neteda, rezistenta mare la temperaturi ridicate, zgarieturi, taieturi si pete, este usor de intretinut. Este disponibil in 57 de nuante cu o grosime de 20 mm, care poate fi profilat pana la 100 mm.