Cum sa ne transformam bucataria intr-un spatiu mai ecologic ?

Cum imbinam tehnologia cu traditia in cadrul bucatariei noastre moderne
Cum imbinam tehnologia cu traditia in cadrul bucatariei noastre moderne?
October 27, 2019
mbfm490FG453 03
#KitchenOfTheMonth – OCTOMBRIE
October 27, 2019

Cum sa ne transformam bucataria intr un spatiu mai ecologic

Dat fiind ca bucataria este, din multe puncte de vedere, inima casei noastre, trebuie sa ne gandim cu foarte multa atentie la amprenta asupra mediului pe care aceasta o are, dar si la alternative pe care le putem gasi din punct de vedere al urmatoarelor aspecte :

– alternative la mancarea folosita
– ce fel de electrocasnice alegem sa folosim ?
– ce fel de substante alegem pentru curatarea bucatariei noastre ?
– care sunt utilitatile de care avem nevoie in bucataria noastra : ce cantitate de apa/gaz/curent ne este necesara de fapt si cate irosim ?

Reducerea amprentei de carbon este mult mai simplu de facut decat ne-am putea inchipui: daca alegem sa mancam alimente eco sau bio, care nu irosesc resurse pretioase facem deja un prim pas in directia potrivita.
Folosirea de materiale asa numite eco-friendly este si ea un pas major : daca alegem sa folosim blaturi de bucatarie care vor tine o viata intreaga, spre exemplu, vom proteja mediul si ne vom asigura ca nu vom produce reziduuri inutile in timpul vietii noastre.

O bucatarie moderna sau un model de bucatarie moderna ne va fi pusa la dispozitie cu posibilitatea de a alege spre exemplu pardoseala din sticla sau alte produse din sticla, produs obtinut din siliciu si care are o durata de intrebuintare foarte lunga. De asemenea, astfel de produse ne vor transforma casa intr-un spatiu luminos, deloc intunecat si gata sa ne ajute sa ne primim prietenii sau familia la o cafea, la un pahar de vin sau chiar la micul dejun. Sa nu mai discutam despre cat de usor de curatat sunt aceste tipuri de suprafete moderne, si cat de simplu pot ele sa fie lustruite, cu efort minim si fara risipa de produse de curatenie.

Asadar, de ce sa nu alegem un model de bucatarie moderna, in trend cu toate curentele anului 2019, care sa bucure atat privirea, dar si care sa ne ajute sa ne petrecem timp de calitate alaturi de cei dragi noua si care, mai presus de toate, sa ne ajute sa transformam lumea intr-un loc mai bun ?

Call Now ButtonSuna Acum!