Cum ne proiectam bucataria perfecta – intre modern si clasic

Detalii Modele Bucatarii Germane 2019 - Poza 37
Cum putem obtine o bucatarie de vis?
March 27, 2019
Bucatarii la Comanda Poza 5
Crearea bucatariei perfecte – de la idee la practica
May 13, 2019

Bucatarii la Comanda Poza 78

Alegerea unui model de bucatarie a devenit din ce in ce mai complicat in prezent. Fie ca ne gandim sa refacem aspectul casei sau al apartamentului nostru, ca vrem sa incepem de la zero si sa construim un nou feeling in casa noastra sau avem alte planuri, trebuie sa avem foarte mare atentie la modelele de bucatarii pe care ni le alegem.

Bucataria este de departe unul dintre cele mai importante spatii ale casei noastre. Pe langa rolul practic pe care aceasta il are si l-a avut dintotdeauna, bucataria a devenit in timp mult mai mult decat spatiul unde pregatim masa pentru cei dragi, unde aranjam pachetul celor mici pentru scoala sau unde ne preparam un fresh dimineata.

Astfel, bucataria fiecaruia dintre noi a capatat multiple fatete, care mai de care mai complexe si mai adaptate societatii moderne:

  • ne petrecem serile in bucatarie alaturi de cei dragi, discutand despre cele intamplate peste zi
  • invitam prietenii nostri cei mai apropiati la o partida de carti peste blatul impecabil de marmura al bucatariei noastre, la ceas tarziu de seara
  • discutam cele mai intime aspecte ale vietii noastre deasupra unui pahar de vin, cu cei mai apropiati confidenti ai nostri.

Din toate aceste motive si nu numai, bucataria moderna trebuie sa cuprinda o multitudine de caracteristici, care mai de care mai interesante si calitative, care sunt insa rezervate de obicei modelelor de bucatarii de lux, putin accesibile maselor de oameni si putin cunoscute in general.

Avand in vedere toate aceste aspecte, trebuie sa luam in considerare costurile la care se vor ridica toate dotarile bucatariei noastre si sa aranjam totul corespunzator in functie de bugetul si de preferintele noastre.

Bau-for-Mat Timisoara dispune acum nu doar de o echipa de succes, insa si de modele de bucatarii diverse. De la bucatarii cu linii clasice, la bucatarii rustice si pana la luxoasele bucatarii moderne, dotate cu electrocasnice de ultima generatie, spatii de sezut comode, chiuvete practice si pana la corpuri de iluminat moderne, totul sta in dispunerea lor si trebuie gandite cu mare atentie.

Prin urmare, apelati cu incredere la noi in orice moment si va garantam ca vom transforma casa dumneavoastra intr-un adevarat camin