Bucatariile moderne – intre trecut si viitor

bucatarii la comanda poza 39
Evolutia bucatariilor in lumea moderna
August 16, 2019
detalii modele bucatarii germane 2019 poza 40
Lumina din bucataria noastra – cum pozitionam sursele de lumina in mod ideal?
September 18, 2019

bucatarii la comanda poza 2

Prinsi intre trecut si viitor, atunci cand ne amenajam caminul, locul in care ne petrecem momente relaxante alaturi de cei dragi, ne gasim mai mereu pusi in fata unei situatii problematice : cum vom proceda si ce anume trebuie sa facem pentru a ne asigura ca spatiul caminului nostru este unul atat modern cat si functional, unul care sa nu fie plin de clisee, dar si care sa se incadreze in trendurile care ne atrag ?

In ziua de astazi exista o multime de emisiuni care ne arata cum trebuie sa ne amenajam caminul, o multitudine de reviste si carti de specialitate care ne invata cum ar trebui sa aranjam fiecare planta in fiecare colt al casei noastre, astfel incat sa marim functionalitatea caminului nostru si sa nu pierdem din acea tusa de personalitate pe care vrem fiecare sa o adaugam cu ajutorul micilor elemente de decor.

Insa de unde sa incepem atunci cand ne gandim sa ne renovam casa ? Incepem, asa cum este si normal, cu inima caminului nostru. Pentru multi dintre noi acesta este livingul, insa in ultima vreme din ce in ce mai multi dintre noi am inceput sa apreciem spatiul bucatariei ca fiind cu adevarat spatiul central al casei, cel pe care trebuie sa ne concentram cu adevarat si in care trebuie sa investim cu atat mai mult timp si efort.
Bucatariile sunt insa in ziua de astazi de foarte multe tipuri, deci va trebui sa ne gandim cu atentie ce tip de bucatarie ne dorim sa avem in cadrul caminului nostru, avand la alegere intre :

bucatarii moderne, cu linii simple si minimaliste care sa nu deranjeze privirea si sa aiba totul curat si usor de intretinut
bucatarii rustice care sa ne aduca aminte de bucataria bunicilor nostri, calde si primitoare
bucatarii de tip open space, care sa fluidizeze liniile intregului nostru camin.

Bucatariile open space sunt de departe cele mai populare in prezent, deoarece conecteaza intreaga casa si trasnforma spatiul intr-unul deschis : putem pregati o masa sau o gustare pentru cei dragi in timp ce discutam cu acestia, putem urmari emisiunea noastra preferata in timp ce curatam spatiul de gatit si asa mai departe. Insa pentru acest tip de bucatarie trebuie sa apelam la o echipa de profesionisti, care sa ne asigure ca gusturile noastre vor fi integrate in acest tip de bucatarie si ca totul va iesi asa cum ne-am imaginat!

Call Now ButtonSuna Acum!