Bucataria dumneavoastra moderna, acum disponibila doar la noi !

modele bucatarii moderne 2018 9
Tipuri de bucatarii moderne apreciate in casele nou-construite
February 4, 2019
bucatarii la comanda poza 7
Bucataria ideala, adaptata nevoilor si bugetului dumneavoastra
February 11, 2019

Bucatarii la Comanda Poza 71
De cate ori nu ati vazut o emisiune tv si v-ati imaginat cum ar fi sa beneficiati de spatiile extinse pe care le au cei din emisiunile de decorari si amenajari interioare? Cati dintre noi nu au visat cu ochii deschisi la modele de bucatarii care mai de care mai mari si mai luminoase, la bucatarii moderne care sa ne faca sa ne simtim ca intr-o oaza de liniste absoluta ? Spatiile deschise, luminoase, incadrate de plante sau de accesorii moderne, casele amenajate dupa modelele de afara sau dupa proiecte arhitecturale complexe sunt cu siguranta visul fiecaruia dintre noi.

Insa cati dintre noi chiar au la dispozitie aceste spatii intinse pentru bucataria noastra, unde sa putem aseza electrocasnice moderne, unde sa ne putem instala spatii comode de sezut si unde sa putem amplasa strategic un blat de bucatarie din marmura excelent finisata ? De cele mai multe ori, abia ne putem gandi unde anume sa plasam chiuveta mult-dorita sau unde sa mai includem un dulap de bucatarie, deci realitatea nu corespunde neaparat cu imaginatia noastra.

Nu este deci surprinzator trendul nou-aparut de amenajare a bucatariilor moderne in spatii mici, dupa modelul bucatariilor germane care isi propun sa valorifice fiecare centimentru de spatiu disponibil si sa creeze impresia de spatiu deschis si modern.

O astfel de bucatarie moderna, chiar daca este amenajata intr-un spatiu mic, va valorifica asa cum trebuie fiecare metru sau centimetru disponibil, prin amplasarea de surse de lumina fix in locurile in care acestea sunt necesare, prin amenajarea de locuri de sezut pliabile, de chiuvete mai mici sau de blaturi de bucatarie rabatabile.

Nimic din toate acestea nu inseamna insa ca trebuie sa renuntam la calitate, deoarece un spatiu mai mic nu inseamna nici pe departe unul care trebuie amenajat mai saracacios.

Bau-for-Mat va sta la dispozitie chiar astazi cu idei moderne pentru bucatarii germane ce vor contine electrocasnice de cea mai buna calitate, elemente de mobila perfect finisate si tot ce va doriti, gata sa fie amplasate intr-o bucatarie mica, insa primitoare si moderna.