Alegerea robinetului potrivit pentru bucatarie

bucatarii la comanda poza 71
Cum sa ne transformam bucataria intr-un spatiu relaxant
December 19, 2019
detalii modele bucatarii germane 2019 poza 78
Cum alegem chiuveta de bucatarie – cateva sugestii
February 7, 2020

alegerea robinetului potrivit pentru bucatarie

Planificarea bucătăriei presupune foarte multe detalii, importanța unora dintre ele nefiind poate evidentă de la început.

E clar, într-o primă etapă ne gândim la elementele mari de design (corpuri, fronturi, faianță, electrocasnice), după care luăm deciziile mai mărunte, dar care pot avea totuși un efect de tipul ’’make it or break it’’ – cu alte cuvinte, pot influența pozitiv sau negativ spațiul bucătăriei.

O astfel de decizie este legată de alegerea robinetului/bateriei. Te gândești probabil: Ce poate fi atât de dificil în a alege o simplă baterie? Ei bine, e suficient să iei în calcul că bateria e mereu vizibilă – este elementul care se ridică deasupra chiuvetei și poate deveni punct focal. De asemenea, este probabil cel mai utilizat element din bucătărie, deci trebuie să reziste bine la uzură. Din cauză că este folosit tot timpul (chiar dacă nu ești mare bucătar, tot mai trebuie să speli un pahar de vin, să pui apă la flori etc.), e important să nu alegi o baterie foarte ieftină. Sigur că e important să te încadrezi (cât se poate de bine) în bugetul total pe care ți l-ai stabilit, dar știi și tu zicala: cât dai, atât primești!

Ca și în alte decizii de design, e foarte important să ne clarificăm nevoile. De exemplu: vreau ca bateria să aibă un design clasic, să fie ușor de întreținut și să aibă un preț mediu. Sau: vreau un robinet înalt, în formă de U, ca să pot umple mai ușor vase mari cu apă. Sau: vreau un robinet care să-mi dea spațiu de manevră, astfel încât să-mi fie ușor să curăț oalele cele mai mari din bucătărie și tava de cuptor. Sau: vreau un robinet mai scund, pentru că mă deranjează zgomotul apei care cade de la înălțime în chiuvetă.

Pe de altă parte, bateriile nu sunt doar un simplu instrument pentru alimentarea cu apă. Au devenit niște piese de design în sine: sofisticate, elegante sau versatile. E important să alegi varianta care va completa stilul bucătăriei tale: poate fi un robinet industrial, modern sau minimalist, cu tonuri naturale și finish care imită piatra sau nisipul, clasic și elegant, colorat în tonuri de auriu, cupru sau roz-auriu, poate chiar super futurist, în culori neon.

Indiferent care sunt nevoile tale (practice și de design), bateria potrivită pentru bucătăria ta modernă sau rustică, industrială sau clasică, sigur se regăsește în ofertele furnizorilor cu care lucrăm: Schock, Teka, Blanco, Alveus, Pyramis, Franke. Vino la showroom să răsfoim împreună cataloagele cu ultimele colecții și să te ajutăm să iei decizii inspirate!

Call Now ButtonSuna Acum!